Cipro

Dit geneesmiddel wordt gebruikt om de blaas te behandelen ( urineweg ) infecties. Ciprofloxacine behoort tot een klasse van geneesmiddelen genaamd chinolonen . Het werkt door het stoppen van de groei van bacteriƫn.
cipro

Deze antibiotica behandelt alleen bacteriƫle infecties . Het zal niet werken voor virus infecties ( bijvoorbeeld verkoudheid , griep ) . Onnodig gebruik of overmatig gebruik van antibiotica kan leiden tot zijn afgenomen effectiviteit

Hoe Cipro gebruiken?
Lees de handleiding Medicijnen die door uw apotheker voordat u start met het gebruik van ciprofloxacine en elke keer krijg je een vulling . Als u nog vragen , raadpleeg dan uw arts of apotheker .

Neem deze medicatie via de mond , meestal een keer per dag of zoals voorgeschreven door uw arts . Neem het met de grootste maaltijd van de dag , bij voorkeur ‘s avonds . Dit medicijn werkt niet zo goed werken als u het op een lege maag . Slik deze medicatie met een vol glas water (8 ounces/240 milliliter ) .

Niet fijn en kauw tabletten met verlengde afgifte . Hierdoor kan al het geneesmiddel af te geven in een keer, waardoor het risico van bijwerkingen . Ook niet delen van de tabletten , tenzij ze een breuklijn en uw arts of apotheker anders te doen. Slik de gehele of gesplitst tablet zonder pletten of kauwen .

De dosering en duur van de behandeling is gebaseerd op uw medische toestand en de respons op de behandeling . Drink veel vocht, terwijl het nemen van deze medicatie , tenzij uw arts u anders adviseert .