Levitra

Levitra tabletten bevatten het actieve ingrediënt vardenafil , hetgeen een geneesmiddel voor de behandeling van erectiele dysfunctie ( impotentie ) . Levitra ( vardenafil ) wordt een fosfodiësterase type 5 -remmer , en werkt door het verhinderen van de werking van een chemische stof in het lichaam die de fosfodiësterase type 5.
levitra

Een erectie wordt geproduceerd via een complexe keten van gebeurtenissen , waarbij signalen van het zenuwstelsel en de afgifte van chemische boodschappers in de weefsels van de penis . Een van deze chemische boodschappers wordt cyclisch GMP .

Cyclisch GMP zorgt ervoor dat de bloedvaten in de penis te verbreden door het ontspannen van een dunne spierlaag in de bloedvatwanden . Hierdoor kan er meer bloed naar de penis , wat uiteindelijk resulteert in de penis steeds stijf en rechtop te gaan.

Cyclisch GMP wordt normaal afgebroken door een andere chemische stof in het lichaam die de fosfodiësterase type 5 . Levitra werkt door het verhinderen van de werking van fosfodiësterase type 5 , waardoor het stoppen van de afbraak van cyclisch GMP . Dit betekent dat de bloedvaten verwijd langer worden bewaard , verbeteren van de bloedtoevoer naar de penis en handhaven van een erectie .

Als Levitra verbetert de acties van de chemische boodschappers die verantwoordelijk zijn voor het produceren van een erectie , zal het alleen werken wanneer deze boodschappers aanwezig zijn. Dit betekent dat seksuele stimulatie nodig is voor het produceren en handhaven van een erectie . De dosis moet worden genomen ongeveer 25 minuten tot een uur voor de gewenste geslachtsgemeenschap , en het kan een erectie te veroorzaken als reactie op seksuele stimulatie tot vijf uur na inname van de dosis.