Xenical

Wat is Xenical?

xenical

xenical

xenical

Xenical capsules bevatten de werkzame stof orlistat , wat een type geneesmiddel genaamd een lipase remmer . Het wordt gebruikt om gewichtsverlies te helpen bij mensen die lijden aan obesitas.

Xenical ( Orlistat ) is niet opgenomen in de bloedbaan , maar werkt lokaal in de maag en dunne darm , waar het voorkomt de werking van beide stoffen in de spijsverteringssappen . Deze verbindingen (bekend als enzymen ) worden genoemd maag-en pancreaslipasen . Ze normaal breken vetten die we consumeren in onze voeding .

De vetten we consumeren in onze voeding bestaan ​​uit moleculen die te groot uit de darm wordt geabsorbeerd in de bloedbaan . Ze moeten in kleinere moleculen worden gebroken tijdens het verteringsproces , om te worden opgenomen in de bloedbaan . Gastrische en pancreatische lipasen zijn de verbindingen in de darm die deze functie uitvoeren .

Hoe Xenical werkt

Xenical werkt door het voorkomen van maag-en pancreaslipasen van het werken . Het wordt genomen tijdens het eten om vet dat wordt gegeten in de maaltijden niet wordt afgebroken en geabsorbeerd door het lichaam te voorkomen . Dit betekent dat het lichaam kan het vet niet gebruiken als energiebron of omzetten in vetweefsel . In plaats daarvan wordt het vet uitgescheiden in de feces . Dit helpt gewichtsverlies .

Kopen Xenical online

Xenical wordt voorgeschreven om de steun gewichtsverlies bij zwaarlijvige mensen met een body mass index ( BMI ) van 30 kg / m² of meer . Het kan ook worden voorgeschreven aan mensen met overgewicht die een BMI van 28kg / m² of meer , als zij ook bijkomende risicofactoren voor obesitas-gerelateerde ziekten .

Xenical moet worden gebruikt in combinatie met een licht caloriearm dieet . Vraag uw arts , apotheker of diëtist om advies over wat te eten tijdens het gebruik van orlistat . Uw arts kan u vragen om de behandeling te stoppen als u niet in staat om ten minste vijf procent van uw lichaamsgewicht te verliezen na 12 weken behandeling zijn geweest .
Bestel Xenical en kopen Xenical online door het invullen van de enquete .